MÅNDAGSCIRKELN

Välkommen till studieträffar på dagtid där vi tillsammans lär oss mer om och diskuterar historia, judiska helger, kultur, judiska texter och dagsaktuella frågor.

Kursen är upplagd som en serie föredrag där olika lärare och föredragshållare bjuds in för att dela sina kunskaper med gruppen.

Inga förkunskaper krävs.
Kaffe och kaka till självkostnadspris serveras.

Måndagscirkeln ges i samarbete med Judiska Församlingen i Stockholm.

Kursinformation

Tider
Helgfria måndagar 11.00–12.00
Kursen ges i centrala
Stockholm.

Kursstart
Måndagen den 7 september.
Kursen omfattar 14 tillfällen.

Ansökan
Sista anmälningsdag är 18 juni.
Anmälan är stängd.

Antagning
Ansökan är öppen för alla från 16 år om inget annat anges. Antagningsbesked skickas via e-post vecka 34-35 (vid anmälan före midsommar). Vänligen kontrollera din skräppost om du saknar besked. För mer information om hur du söker och beslut om antagning läs mer här.

Kostnader
Undervisningen är kostnadsfri. En avgift för material m.m. tas ut. Uppgifter om betalning skickas i samband med välkomstbrev. För mer information om avgifter läs mer här.

Övrigt
Kursen ges under förutsättning att tillräckligt många deltagare anmäler sig. På grund av covid-19 kan delar av kursen komma att hållas på distans eller ställas in. I det fall det blir aktuellt, får du mer information om det längre fram. Folkhögskolan har stängt vid judiska helgdagar och på röda dagar.

Kontakt
Kursansvarig Ivana Koutnikova ivana.koutnikova@paideiafolkhogskola.se