DISTANSKURS: HEBREISKA PÅ KVÄLLSTID

Hebreiska termin 1
På denna kvällskurs får du lära dig alfabetet och vokalerna, vanliga ord och enkla fraser, att kunna berätta om dig själv, hur man ställer frågor och ger lättförståeliga svar på hebreiska. Dessutom studerar vi grundläggande grammatik. Kursen vänder sig till dig som inte har några förkunskaper alls i hebreiska.

Hebreiska termin 2
På denna kvällskurs får du lära dig vanliga ord och fraser som passar till olika situationer, t ex. på caféet, i taxin etc., att kunna berätta om dig själv, hur man ställer frågor och ger lättförståeliga svar på hebreiska. Dessutom studerar vi grundläggande grammatik. Kursen vänder sig till dig som redan kan alfabetet med vokaler samt några enkla fraser. Kursen riktar sig till dig som har avslutat en termins studier i hebreiska på folkhögskolan eller har motsvarande kunskaper.

Bruchim habaim!

Kursinformation

Tider och lärare

Hebreiska termin 1
Helgfria tisdagar 17.00-19.00. 
Lärare: Anat Samuelsson.
Notera att kursen ges online.

Hebreiska termin 2
Helgfria onsdagar 17.00-19.00
Lärare: Gladys Lebsund.
Notera att kursen ges online.

Kursstart
Vecka 38.
Respektive kurs omfattar 13 tillfällen.

Ansökan
Sista anmälningsdag är 30 juni.
Anmälan är stängd.

Antagning
Ansökan är öppen för alla från 16 år om inget annat anges. Antagningsbesked skickas via e-post vecka 34-35 (vid anmälan före 30/6). Vänligen kontrollera din skräppost om du saknar besked. För mer information om hur du söker och beslut om antagning läs mer här.

Kostnader
En materialavgift på 600 kr tas ut. Uppgifter om betalning skickas i samband med välkomstbrev. För mer information om avgifter läs mer här.

Övrigt
Kursen ges under förutsättning att tillräckligt många deltagare anmäler sig. Folkhögskolan har stängt vid judiska helgdagar och på röda dagar.

Kontakt
Kursansvarig Ivana Koutnikova ivana.koutnikova@paideiafolkhogskola.se