DISTANSKURS: FEINSCHMECKER MATLAGNINGSWORKSHOP

Feinschmecker matlagningsworkshop på distans.

Under denna matlagningsworkshop får du lära dig att laga klassiska maträtter från det judiska köket, som delas i två, det ashkenaziska och sephardiska.

Tillsammans med kursledaren får du upptäcka nya och traditionella smaker. Du inspireras att tänka nytt och får gjuta liv i din matlagningskonst. Under kursens gång kommer du bland annat få lära dig att laga shakshouka, sabich, bourekas, zimmes och latkes.

Varmt välkommen att följa med på vår kurs – vi lovar en stund av matkreation med skratt. 

Om kursledaren

Udi Steenberg är en nyfiken erfaren matinspiratör med bred matkunskaper från olika delar av världen.
Udi, född i Israel, har ledat och deltagit i matlagningsworkshops i flera länder. Hans passion för färska ingredienser, matlagning och kulinariska upplevelser är stor.

 
Foto: Udi Steenberg.

Kursinformation

Tider
Helgfria söndagar 16.00-18.00.
Notera att kursen ges online.

Kursstart
Söndagen den 6 september.
Kursen omfattar 8 tillfällen: 6/9, 13/9, 18/10, 1/11, 8/11, 22/11, 29/11, 13/12.

Lärare
Udi Steenberg.

Ansökan
Sista anmälningsdag är 30 juni.
Anmälan är stängd

Antagning
Ansökan är öppen för alla från 16 år om inget annat anges. Antagningsbesked skickas via e-post vecka 34-35 (vid anmälan före 30/6). Vänligen kontrollera din skräppost om du saknar besked. För mer information om hur du söker och beslut om antagning läs mer här.

Kostnader
En materialavgift på 300 kr tas ut. Uppgifter om betalning skickas i samband med välkomstbrev. För mer information om avgifter läs mer här.

Övrigt
Kursen ges under förutsättning att tillräckligt många deltagare anmäler sig. Folkhögskolan har stängt vid judiska helgdagar och på röda dagar.

Kontakt
Kursansvarig Ivana Koutnikova ivana.koutnikova@paideiafolkhogskola.se