HEBREISKA

Alef, nybörjarkurs i hebreiska
Är du nyfiken på modern hebreiska? På denna kvällskurs får du lära dig vanliga ord och fraser, att kunna berätta om dig själv, hur man ställer frågor och ger lättförståeliga svar på hebreiska. Dessutom studerar vi grundläggande grammatik. Kursen vänder sig till dig som inte har några förkunskaper. Kursen är fulltecknad vt 2018. 

Alef +nybörjarkurs i hebreiska
Är du nyfiken på modern hebreiska? På denna kvällskurs får du lära dig vanliga ord och fraser, att kunna berätta om dig själv, hur man ställer frågor och ger lättförståeliga svar på hebreiska. Dessutom studerar vi grundläggande grammatik. Kursen vänder sig till dig som kan alfabetet och några av grunderna i hebreiska. Kursen är fulltecknad vt 2018. 

Bet, fortsättningskurs i hebreiska
Vill du utöka dina grundkunskaper i modern hebreiska? På denna kvällskurs ökar du dina färdigheter i tal, skrift, grammatik och läsning. Kursen vänder sig till dig som kan läsa och skriva samt grundläggande konversation och grammatik. Bruchim habaim!
Kursen är fulltecknad vt 2018. 

Gimel, avancerad fortsättningskurs i hebreiska Vill du utöka dina redan goda kunskaper i modern hebreiska? På denna kvällskurs ökar du dina färdigheter i tal, skrift, grammatik och läsning. Kursen vänder sig till dig som kan läsa, skriva och konversera i det närmaste obehindrat och vill utöka dina kunskaper. Vi studerar bland annat facktexter och tidningsartiklar. Bruchim habaim!
Tid: Torsdagar 18.45-20.15 i Bajit. Kursstart 8/2. 

Ytterligare information om antagning och kostnader för material m.m. hittar du här: http://paideiafolkhogskola.se/info/